Onze striptease mannen

striptease of stripper man Gabriel
mannelijke stripper Marco Toro
striptease man Racer
striptease man Jayden

22 september

"Kan niet wachten op het volgende vrijgezellenfeest!"

We hadden stripper Lex voor mijn zus geboekt via jullie organisatie. Hij gaf een sexy show en zijn lapdances zijn echt... hot!! Mijn zus heeft de tijd van haar leven gehad. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en heldere vlotte communicatie. Alles was tot in de puntjes geregeld. Kan niet wachten tot de volgende!

Vanessa Wichers

Striptease Mannen al vanaf € 170

Alles inclusief reiskosten, striptease, lapdance en body oil (!!)

Vraag ook onze hulp
mannelijke stripper voor striptease Titus
donkere stripper Dark Candy
striptease man Sebastian
donkere striptease man El Grande

Klanten over onze mannelijke strippers

15 september

"Geweldige show!"

Onze vriendin houdt van donkere mannen, dus hadden we El Grande bij jullie gehuurd. Na zijn show begrijpen wij nu ook waarom zij van donkere mannen houdt. Wat een grote ... haha!! Bedankt voor jullie hulp. We hebben genoten!

Ariana van Leeuwen

Meer weten? App ons nu

Striptease man huren?

WIl jij een mooie gespierde striptease man huren voor het vrijgezellenfeest of verjaardag van je vriendin? Dan zit je MannelijkeStripperHuren.nl helemaal goed! Wij zijn namelijk het enige boekingsbureau van Nederland dat zich specialiseert mannelijke strippers regelen voor jouw feest.

Onze striptease mannen kan je met bijna elk thema boeken. Op zoek naar een politie striptease act waar de stripper bij je nietsvermoedende vriendin aanbelt voor geluidsoverlast? Of een stoere Magic Mike show met een of meerdere mannelijke dansers? Je zegt het maar, en onze strippende mannen staan voor je klaar!

Al vanaf 170 euro kan je bij ons een striptease man met een onvergetelijke stripact bestellen. Stuur ons een Whatsappje en wij helpen je met inhuren van jouw droom striptease man.

Wat kost een striptease man huren en hoe werkt het?

Binnen de randstad kan je de stripacts van onze striptease mannen al vanaf 170 euro all inclusief huren. Dat betekent dat je dan niks extra’s betaalt voor reiskosten, een sexy lapdance, het insmeren met body oil of die leuke groepsfoto als herinnering van jullie spannende avond.

Het enige wat jij hoeft te doen is een Whatsappje sturen naar onze vriendelijke striptease hotline. Laat ons weten om wat voor feest het gaat, een datum en tijd en natuurlijk een locatie.

Heb je nog geen locatie? Geen paniek. Onze mannelijke strippers geven namelijk in tal van café’s, bar en restaurants hun shows. In de meeste gevallen kunnen we je dus gewoon aan een leuke locatie helpen.

Weet je nog niet welke striptease show je moet kiezen? Geen probleem. Wij helpen je graag de juiste show voor jouw vriendin te kiezen.