Contact

Vind het antwoord op je vraag bij onze FAQ
Of vraag het direct aan onze vriendelijke medewerkers

Meest Gestelde Vragen

Een striptease show duurt ongeveer 15 minuten.

Ja, wij onderscheiden ons van andere bureaus. Wij kijken eerst of de mannelijke stripper daadwerkelijk beschikbaar is. Daarna nemen we jouw boeking pas aan. Veel andere bureaus doen dat andersom.

Nee, de stripper neemt zijn eigen muziekmix mee op USB, cd, en/of telefoon. Zorg er dus wel voor dat je een geluidsinstallatie hebt waar de stripper gebruik van kan maken.

Heb je geen geluidsinstallatie? Geen probleem. Laat het ons minimaal 1 dag van tevoren weten en wij zorgen dat de stripper een bluetooth speaker meeneemt voor jouw party.

In 99,9% van alle gevallen komt exact de stripper die jij boekt. Is hij door overmacht (denk bijvoorbeeld aan een auto ongeluk) toch onverwachts verhinderd, dan stellen wij jou altijd zo snel mogelijk op de hoogte. Je krijgt dan de keuze voor een vervanger, of 100% je geld terug. Gelukkig hebben we dat nog nooit hoeven doen.

Dat bepaal jij! Je kunt het ons laten weten of de stripper naakt of niet naakt mag eindigen. Verander je toch op laatste moment van gedachten? Geen probleem. Geef het de mannelijke stripper voor de show aan, en hij past zijn show op maat aan voor jou.

Ja! Bij aankomst neemt de stripper telefonisch contact met je op. Je ontmoet de stripper buiten. Daarna kan je hem ongezien naar binnen begeleiden, waarna de striptease show kan beginnen.

Het enige dat jij hoeft te regelen is:

  • een klapstoel
  • een schone omkleedruimte (denk aan een badkamer)
  • een geluidsinstallatie

Ben je niet in het bezit van een geluidsinstallatie? Geen probleem. Laat het ons minimaal 1 dag van tevoren weten en de stripper neemt speciaal voor jou een bluetooth speaker mee.

Ja natuurlijk! Neem contact met ons op via de Whatsapp en wij kunnen je vertellen welke gay vriendelijke strippers er bij jou in de buurt zijn.