Antwoord niet gevonden? Klik dan op de button en stel je vraag. Wij helpen je graag!
Lilly ik heb een vraag

Veelgestelde Vragen

Een striptease show duurt ongeveer 15 minuten.

Ja, wij onderscheiden ons van andere bureaus. Wij kijken eerst of de mannelijke stripper daadwerkelijk beschikbaar is. Daarna nemen we jouw boeking pas aan. Veel andere bureaus doen dat andersom.

Een mannelijke stripper kan je al huren vanaf 170 euro exclusief reiskosten. Wil je een mannelijke stripper die van verder weg moet komen? Dan kan het zijn dat de stripper iets duurder is.

De show van de mannelijke stripper bestaat uit sexy dansmoves, maar ook natuurlijk de nodige dosis humor. Bij elke striptease show zit een lapdance inbegrepen. Ook de body oil waarmee je stripper in mag smeren hoort er natuurlijk bij.

Na de show is er nog gelegenheden om met jouw gasten en de mannelijke stripper een leuke groepsfoto te maken.

Nee, de stripper neemt zijn eigen muziekmix mee op USB, cd, en/of telefoon. Zorg er dus wel voor dat je een geluidsinstallatie hebt waar de stripper gebruik van kan maken.

Heb je geen geluidsinstallatie? Geen probleem. Laat het ons minimaal 1 dag van tevoren weten en wij zorgen dat de stripper een bluetooth speaker meeneemt voor jouw party.

Een lapdance zit standaard bij de striptease show inbegrepen van jouw mannelijke stripper. Daar betaal je dus niks extra’s voor.

In 99,9% van alle gevallen komt exact de stripper die jij boekt. Is hij door overmacht (denk bijvoorbeeld aan een auto ongeluk) toch onverwachts verhinderd, dan stellen wij jou altijd zo snel mogelijk op de hoogte. Je krijgt dan de keuze voor een vervanger, of 100% je geld terug. Gelukkig hebben we dat nog nooit hoeven doen.

Je kunt de mannelijke stripper tot 7 dagen voor het optreden kosteloos annuleren. Daarna hanteren wij 25% van het volledige bedrag, 4 dagen voor aanvang van de show geldt 50%, 2 dagen voor aanvang 75% en 1 dag van tevoren brengen wij het volledige bedrag in rekening om de stripper te kunnen betalen.

Met het aannemen van jouw show neemt hij namelijk geen andere shows meer aan op hetzelfde tijdstip. Er is dan dus geen restitutie mogelijk.

Dat bepaal jij! Je kunt het ons laten weten of de stripper naakt of niet naakt mag eindigen. Verander je toch op laatste moment van gedachten? Geen probleem. Geef het de mannelijke stripper voor de show aan, en hij past zijn show op maat aan voor jou.

Ja! Bij aankomst neemt de mannelijke stripper telefonisch contact met je op. Je ontmoet de stripper buiten. Daarna kan je hem ongezien naar binnen begeleiden, waarna de striptease show kan beginnen.

Het enige dat jij hoeft te regelen is:

  • een klapstoel
  • een schone omkleedruimte (denk aan een badkamer)
  • een geluidsinstallatie

Ben je niet in het bezit van een geluidsinstallatie? Geen probleem. Laat het ons minimaal 1 dag van tevoren weten en de stripper neemt speciaal voor jou een bluetooth speaker mee.

Ja natuurlijk! Neem contact met ons op via de Whatsapp en wij kunnen je vertellen welke gay vriendelijke strippers er bij jou in de buurt zijn.

Een mannelijke stripper huur je natuurlijk bij MannelijkeStripperHuren.nl!