Knappe mannelijke stripper in Zwolle huren?

Boek vandaag nog een knappe stripper in Zwolle bij MannelijkeStripperHuren.nl. Organiseer jij een vrijgezellenfeest en wil je dat wat opspicen met een spannende mannelijke stripper in Zwolle?

Een politie agent voor een heuse arrestatie? Of die sexy Magic Mike show net als in de film? Kies bij ons uit meer dan 75 stripacts en krijg de lapdance van je leven.

 • Al vanaf 170 euro een mannelijke stripper in Zwolle

 • Smaakvolle stripacts in Zwolle

 • Last Minute een stripact in Zwolle huren is ook mogelijk

 • Meer dan 75 verschillende stripacts

Ontdek onze mannelijke strippers
Of vraag het ons via de Whatsapp

Klanten over onze mannelijke strippers

Klik hier en stel direct je vraag!

7 september

"Kunnen we 6 sterren geven?!"

We hadden al contact gehad, maar we wilden eigenlijk een stripper die 20 euro goedkoper was. Dus eerst ergens anders geboekt. Die stripper kwam helaas niet opdagen. Gelukkig verzorgde Mannelijkestripperhuren.nl alsnog binnen 1,5 uur voor een stripper, zodat ons vrijgezellenfeest niet in het water viel. Super bedankt!

Jill van der Steeg

Meest geboekte mannelijke strippers in Zwolle

mannelijke striper Lex

Lex is nog jong, maar heeft al heel wat ervaring als stripper. Zo was hij een aantal jaar onderdeel van van de Candyman (de Nederlandse Chippendales) en choreograaf voor vele andere mannelijke stripacts.

Uitgegroeid tot een ware entertainer is deze sexy mannelijke stripper nu ook via ons te boeken voor vrijgezellenfeesten of als felicitatie strip op een verjaardag.

Ontdek meer over Lex
manlijke stripper Marco Toro

Wie kent Marco niet van magazines of tv? Met zijn stijlvolle, doch humoristische shows weet hij keer op keer de media te halen. Inmiddels heeft hij ook voor menig BN’er een show mogen geven.

Omdat elke show compleet anders is blijft hij een genot om naar te kijken. Wie ga jij een onvergetelijk vrijgezellenfeest of verjaardag geven met deze hunk?

Ontdek meer over Marco
mannelijke stripper Titus

Houdt je vriendin of zus van échte brede gespierde mannen? Dan is Titus je man! Met zijn sterke armen lift hij elke dame met gemak en met zijn sexy zwoele blik laat hij bij menige meid het hart op hol slaan.

Ondanks zijn massieve voorkomen is dit eigenlijk een grote vriendelijke reus, die niets liever wil dan het meisje op de stoel betoveren met zijn sexy moves.

Ontdek meer over Titus
Ontdek alle striptease mannen

Mannelijke striptease Zwolle, je onvergetelijke stripact!

Wat is een vrijgezellenfeest in Zwolle zonder een striptease van een knappe mannelijke stripper? Maar ook voor een verjaardag, bedrijfsfeest, of andere gedenkwaardige gelegenheid kan je onze strippende mannen boeken.

Elke avond wordt gezellig met een van de vele stripacts die onze manlijke strippers in Zwolle aanbieden. Onze mannelijke dansers kan je huren als politie stripper voor bijvoorbeeld geluidsoverlast, maar ook als stijlvolle Mr. Grey stripact.

Wil je liever een hele groep mannelijke strippers voor een strip act inhuren? Dat is ook mogelijk! Kies voor spannende duo striptease act of een compleet verzorgde Magic Mike show voor een ladiesnight in Zwolle. Alles is mogelijk met onze Zwolle male strippers! Dus waarom wachten? Vraag nu naar de mogelijkheden om jouw droom stripper te bestellen!

Prijzen mannelijke strippers in Zwolle

Wil je een mannelijke stripper regelen in Zwolle? Dan is dat voor hele aantrekkelijke prijzen mogelijk. Een mannelijke stripper huur je in Zwolle al vanaf € 170,-.

En dat is zelfs al inclusief reiskosten, insmeren met body oil, een epic groepsfoto als herinnering en natuurlijk niet te vergeten een sexy lapdance van een van onze hot male strippers in Zwolle.

Wil je alle tarieven zien wat een stripper in Zwolle kost? Kijk dan eens op onze tarievenpagina.

Klanten over onze mannelijke strippers

Ook zo’n topfeest? Klik hier voor onze hulp 🙂

20 september

"Vriendelijk geholpen, top show!"

We waren onderweg in de limo naar Amsterdam toen onze stripper Jayden instapte. Gelukkig had de limo airo, want wij kregen het flink heet van zijn sexy lapdances. Dank jullie wel en ook voor de vlotte vriendelijke communicatie. Top!

Karin Anderlecht

Hoe ziet een stripshow eruit?

Hoe een stripact van onze mannelijke strippers eruit ziet? Dat bepaal je voor een deel zelf! Wil je een politie striptease van Lex, of liever een marine stripact van Marco Toro? Of een van de andere 75 thema stripacts die wij hebben? Jij bepaalt!

Welk thema striptease act je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijk avond hebt! Onze klanten zijn ons alles, dus het plezier van onze klanten staat bij ons ten aller tijden voorop.

Jij bepaalt hoe ver de stripper gaat. Naakt of niet naakt de show eindigen? Jij hebt het helemaal voor het zeggen!

Iets pittiger dan normaal, of liever iets minder stout en meer humor in de show? Laat het onze strippers voor de show weten en zij geven voor jou een show op maat.

Hoe lang duurt een stripshow?

De strippers geven allen shows van ongeveer 15 minuten en bevatten:

 • verleidelijke dansmoves

 • een sexy lapdance

 • humor met een vette knipoog

Benieuwd naar een video impressie van onze mannelijke stripacts? Kijk dan hieronder voor onze video’s

Wat heb ik nodig om ook zo’n leuke mannelijke stripper in Zwolle te boeken?

Onze strippers nemen zelf bijna alles mee. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is:

 • een klapstoel (of een stoel zonder armleuningen en zonder wieltjes)

 • een schone ruimte voor de mannelijke stripper om zich om te kleden (bijvoorbeeld een badkamer)

 • een cd-speler of een installatie met een jackplug aansluiting, USB ingang

 • een telefoon waar je op bereikbaar bent (de stripper belt je bij aankomst)

Heb je geen boxen of muziekinstallatie? Laat het ons dan minimaal 1 dag van tevoren weten en wij zorgen dat de stripper speciaal voor jouw feestje een bluetooth speaker meeneemt.

Onze strippers kan je bestellen in heel Zwolle

Of je nu in het centrum van Zwolle zit, of in Noord, onze strippers kan je overal in Zwolle boeken.

Ben je niet in Zwolle woonachtig, maar huur je toch graag een stripper? Onze mannelijke strippers zijn in heel Nederland beschikbaar. Bekijk snel waar je nog meer een mannelijke stripper kan boeken, of neem direct contact op.

H